Goorecht E1 - Ritola E1

Na vorige week 5-5 gelijk te hebben gespeeld tegen Ritola
konden we nu thuis revanche proberen te pakken tegen hun.
Cecille en Noƫlle waren bereid om ons te versterken (bedankt!) en we begonnen heel sterk.

Al naar een paar minuten kregen we een strafworp en maakten we de openingstreffer en we hadden echt het geloof erin om te gaan winnen, er werd goed rondgespeeld en zeer goed verdedigd waarmee ritola zeer veel moeite mee had.
Even later werd er weer gescoord door Larissa met een mooie schot... iedereen was super blij!

Vlak voor de rustsignaal wist Ritola ook nog te scoren maar dat gaf niks, we waren beter en wilden dolgraag van hun winnen.

Snel even naar de kantine voor wat verkoeling, ranja en even bijkletsen over de eerste helft waren we weer klaar voor de tweede helft. Maar net als vorige week waren we een beetje onze concentratie kwijt en maakten een paar kleine foutjes met overspelen, we waren vaker de bal kwijt waardoor Ritola vaker op onze korf kon schieten. Na toch heel goed verdedigd te hebben konden we niet voorkomen dat we tegendoelpunten kregen en we kwamen op 3-3 gelijkstand.
Het was een superspannende wedstrijd en iedereen stond gebrand in het veld, er werd hard gestreden om de bal en er viel aan beide kanten kansen... publiek had het niet meer en toen viel de 4-3 voor Goorecht!! iedereen sprong een gat in de lucht en was opgelucht.
Maar de wedstrijd was nog niet voorbij, nog een paar minuten volhouden tot het eindsignaal. Maaaaar dan toch gebeurde het nog... we kregen de gelijkmaker om de oren en al gauw floot de scheidsrechter voor het laatst.

We hebben een hele mooie spannende wedstijd gespeeld en de groep groeit en word steeds beter, ondanks dat we net een achttal vormen met een paar wedstrijden ervaring daarin ben ik heel trots op Goorecht E1!