Goorecht hoopt op tweede plaats

Donderdag 3 maart 1988

Goorecht hoopt op tweede plaats

 

HOOGEZAND - Dit weekend heeft Goorecht koploper Luto uit Amsterdam met een neder­laag naar huis gestuurd. In de sfeervolle Europahal zongen " alle Goorechtsupporters met twee accordeonisten, de korf­ballers naar een overwinning.

Het begin van de wedstrijd was voor Goorecht veelbelo­vend: het eerste afstandsschot van Anno Sloot was raak. Als kampioen moest Luto echter ook iets laten zien en korte tijd later stond het 4 tegen 1 in het voor­deel van Luto. Anno Sloot had echter nog een afstandsschot in petto en bracht de stand op 2-4. Via een 7-2 achterstand vochten de Hoogezandsters goed terug en werd er gerust bij de stand 5- 7. Na de rust kwamen de spelers van Goorecht echt goed los en wisten de tweede helft van de wedstrijd geheel naar hun hand te zetten. De laatste tien minu­ten van de wedstrijd geloofden de Amsterdammers er ook niet meer in dat ze de twee punten mee konden nemen naar Am- sterdam. De erg tevreden coach Klaas Knol feliciteerde zijn ploeg met deze overwinning, die ein­digde bij de stand 18-14, De volgende week wordt de laatste uitwedstrijd tegen DTV in Am­sterdam gespeeld. Goorecht hoopt op een tweede plaats te eindigen in deze competitie.

Doelpuntenmakers van deze wedstrijd waren Anno Sloot 8x, Gonny Barkhuis 3x, Alie Sloot en Harry Wolthuis 2x, Sjoerd van de Weide, Ina Kraster en Jan Hofstra elk 1x. Het tweede team van Goorecht won de wed­strijd tegen het 2e team van de Pein.